PREMIUM FRESH :

Jedlé kolagenní střevo PREMIUM FRESH je určeno pro široký sortiment čerstvých klobásových výrobků. Je určeno pro výrobu tepelně neopracovaných masných výrobků - trvanlivé klobásy (nepraskají při narážení zmrzlého díla), grilovací klobásy tepelně neopracované. Střeva PREMIUM FRESH se vyznačují minimálním smršťováním stěny střeva. Mají velmi jemný skus a přirozený vzhled. Jsou určena ke zpracování na všech typech moderních narážecích strojů.

Barevné varianty : čirá/CLR

Úpravy : OE - otevřený konec roubíku, KN - uzavřený konec roubíku

Dostupné kalibry (narážecí v mm) : 19, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 33

Doporučené zpracování :

  • Roubíky se narážejí bez předchozího zvlhčování ihned po vyjmutí z krabičky, dle návodu  vyznačeném na krabičce
  • Narážejte pouze na doporučené kalibry
  • Narážet je možno „na rovno“ nebo s automatickým přetáčením
  • Narážet je nutno na stůl, pro automatické navěšování nejsou střívka PREMIUM FRESH vhodná

Balení a úprava :

  • Střívka jsou dodávána nařásněná v roubících, s uzavřenými či otevřenými konci roubíků
  • Na krabičkách a kartonech jsou umístěny etikety s detailním označením produktu
  • Balena jsou vždy v plastové folii a následně v kartonech

Výhody :

  • Výrobky mají lesklý a čerstvý vzhled
  • Velmi jemný skus hotových výrobků
  • Stálý kalibr a tvar výrobků
  • Snadné narážení na všech moderních typech narážecích strojů
  • Ideální pro vysokorychlostní narážení
  • Narážení zmrzlého díla - střevo se netrhá

Aplikace :   trvanlivé - sušené, fermentované mini salámy, polotrvanlivé typu Vysočina, tepelně neopracované výrobky typu Vinná klobása apod.

Dokumenty ke stažení : Kalibry a barvy , Calibres and colors

         


 

FINE-AFF :

Jedlé kolagenní střevo FINE-AFF je určeno pro široký sortiment odvařovaných klobásových výrobků. Jsou určena       pro výrobu masných výrobků, které jsou před konzumací opékány (bílé klobásy, vinné klobásy, apod.) -        grilovací klobásy. Střeva FINE-AFF se vyznačují minimálním smršťováním stěny střeva při opékání, fritování nebo grilování. Mají velmi jemný skus a přirozený vzhled. Jsou určena ke zpracování na všech typech moderních narážecích strojů.

Barevné varianty : čirá/CLR

Úpravy : OE - otevřený konec roubíku, KN - uzavřený konec roubíku

Dostupné kalibry (narážecí v mm) : 19, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 33

Naražené výrobky lze opékat :

  • Na holé rozpálené pánvi
  • Na nízké vrstvě tuku
  • Ve vysoké vrstvě tuku, do které jsou výrobky ponořeny (fritování)
  • Grilováním
  • Opékáním na otevřeném ohni

              

Doporučené zpracování :

  • Roubíky se narážejí bez předchozího zvlhčování ihned po vyjmutí z krabičky, dle návodu vyznačeném na krabičce
  • Narážejte pouze na doporučené kalibry
  • Narážet je možno „na rovno“ nebo s automatickým přetáčením
  • Narážet je nutno na stůl, pro automatické navěšování nejsou střívka CORIA C vhodná

Balení a úprava :

  • Střívka jsou dodávána nařásněná v roubících, s uzavřenými či otevřenými konci roubíků
  • Na krabičkách a kartonech jsou umístěny etikety s detailním označením produktu
  • Balena jsou vždy v plastové folii a následně v kartonech

Výhody :

  • Výrobky mají lesklý a čerstvý vzhled
  • Velmi jemný skus hotových výrobků
  • Stálý kalibr a tvar výrobků
  • Snadné narážení na všech moderních typech narážecích strojů
  • Ideální pro vysokorychlostní narážení
  • Naražený výrobek se pouze odvařuje v udírně

Aplikace :   bílé klobásy, vinné klobásy, grilovací klobásy, Breakfast Sausage


DEVRO Tender plus (STIX-S) :

Kolagenní střeva "DEVRO Tender plus" jsou určena pro tepelně opracované i neopracované výrobky velmi       malých kalibrů nebo pro výrobky určené do konzerv.

Barevné varianty : čirá/CLR

Úpravy : OE - otevřený konec roubíku, KN - uzavřený konec roubíku

Dostupné kalibry (narážecí v mm) : 13, 16, 17, 18

Výhody :

  • Výrobky mají lesklý a čerstvý vzhled
  • Velmi jemný skus hotových výrobků
  • Stálý kalibr a tvar výrobků
  • Snadné narážení na všech moderních typech narážecích strojů
  • Ideální pro zauzované výrobky
  • Velmi pevná při narážení

Aplikace :   uzenářské výrobky - speciality velmi malého kalibru (13), uzenářské výrobky určené do konzerv